برنامه مجمع جهانی شیعه شناسی اربعین ۱۴۰۱

شعار سراسری اربعین امسال
….. اَنَ مِن حسین

فرصت کوتاهی برای موکب داران تا محرم و اربعین ۱۴۰۱ باقی مانده است .
همکاری ، استقبال و پذیرایی و راهنمایی زائرین، پاسخگویی ، کار فرهنگی ، علمی و آموزشی برای کاروانهای زائرین ایرانی و  خارجی و تدارک و مهیا کردن موکب های ویژه بزرگسالان و بانوان و نوجوانان و کودکان با حضور اساتید و مبلغین و مربیان زبان دان در سه موقعیت مهم در نجف اشرف ، طریق مشایه ، و کربلای معلی ، مستلزم برنامه ریزی و آمادگی بیشتر از سنوات گذشته است .
مجمع جهانی شیعه شناسی و دبیرخانه دین پژوهان کشور با همکاری و حمایت کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد ملی مرکزی اربعین ، موسسه فرهنگی هنری خورشید هشتم و دیگر اعضا و خیرین محترم ، موکب های بین المللی اربعین را جهت خدمت علمی و فرهنگی و آموزشی به زائرین کشورهای مختلف جهان ان شاء الله دایر می کند.

موکب هایی که در اربعین خدمت رسانی خواهند داشت :

موکب های امام رضا ع ویژه پذیرایی و اسکان و بهداشت و درمان .

موکب های فاطمه الزهرا س ویژه علمی ، فرهنگی ، تبلیغی ، آموزشی در ۳ مکان با حضور اساتید حوزه و دانشگاه .

موکب های مکتب الرقیه س ویژه آموزش و تبلیغ کودکان و نوجوانان در دو مکان با حضور مربیان مجرب و زبان دان .

محل های استقرار در نجف و کوفه ، و طریق مشایه ، و کربلای معلی و پایانه مهران خواهد بود .
* اکیپ های علمی فرهنگی و آموزشی سیار همپای زائرین ، امسال بدون سقف و بدون محدودیت پذیرش ساماندهی و اعزام خواهند شد .

* از اساتید حوزه و دانشگاه ، امامان جمعه و جماعت ، مبلغین بین المللی ، کارشناسان و مربیان زبان دان ، و پزشکان و پرستاران و امداد گران و نیروهای پزشک و پرستار و فنی و خدماتی از هم اکنون در مجمع جهانی شیعه شناسی نام نویسی و سازماندهی و گروه بندی میشوند .
نیازمندیهای اساسی اعلام شده ما برای ۱۰ روز فعالیت در اول صفر در نجف ، کوفه و سهله ، و ده روز دوم فعالیت در محل عمود ۱۲۲۲ و سه روز آخر در کربلای معلی و طی ۲۰ روز در پایانه مهران عبارتند از :
۱- اعزام نیروهای سازماندهی شده علمی ، فرهنگی ، آموزشی تبلیغی ، سخنرانان ، مترجمین ، مربیان کودک ، راهنمایان زائر . مرکب از خواهران و برادران از ایران و دیگر کشورها در ۱۰ زبان و نیروهای مجرب و متخصص با اولویت زبان عربی و انگلیسی .

اعزام اول در اول صفر ،
اعزام دوم در دهم صفر .
بازگشت اختیاری است .

۲- اعزام پنج اکیپ ۲۰ نفره نیروهای فنی و تاسیساتی ، خدّام ، گروه های رسانه ای و فضای مجازی و مستند سازی نیز اعزام خواهند شد .

۳- اعزام دو اکیپ ۱۵ نفر نیروهای بنّا و کارگر و آشپز و کاشیکار و نقاش و برق کش و لوله کش و …

اعزام اکیپ اول آخر محرم .
اعزام اکیپ دوم اول صفر .

۴ – اعزام سه اکیپ ۵ نفر نیروهای بهداشت و درمان ، پزشک عمومی و متخصص بیمایهای گوارشی و بیماریهای واگیردار و بیماریهای عفونی ، پرستار ، تزریقات و پانسمان و فوریت های پزشکی و کمکهای اولیه ، مامور ضد عفونی و مبارزه با کرونا و آنفلوآنزا .و مقادیر زیاد داروهای مهم .

دو نوبت اعزام اول صفر به نجف اشرف و دهم صفر به کربلای معلی عمود ۱۲۲۲.
و سه روز آخر شارع قبله .

مشتاقان جهادی ، در قالب اکیپ های متعدد از ۲۰ خرداد تا اول شهریور ثبت نام‌ میشوند ، تا در دوره های آموزشی و توجیهی و جلسات هماهنگی شرکت نمایند و کارت شناسایی دریافت نمایند و سازماندهی و تشکیل اکیپ ها و کارگروها و اعزام آنها ان شاء الله به موقع تنظیم و اجرا شود .

برای نام نویسی همه روزه در وقت اداری با تلفن دفتر مجمع تماس بگیرید .
*۰۲۵-۳۷۷۱۳۷۷۳
۰۰۹۸-۹۱۹۲۵۳۰۲۵۰*

نیازمندیهای نقدی و غیر نقدی .

الف : نیازمندیهای اساسی فرهنگی :
۵۰۰ هزار بسته فرهنگی و تبلیغی
در موضوع امام حسین ، عاشورا ، اربعین ، غدیر ، امامت ، غیبت ، انتظار ، ظهور ، قرآن ، نماز ، نیایش . و مقادیر نا محدود متون ترجمه شده و کتابهای جیبی و جزوات و محصولات فرهنگی و دیجیتال به زبان های مختلف .

۱۰۰ هزار بنر ابعاد کوچک آویز
در موضوع امام زمان ، نماز اول وقت ،نماز جماعت ، قرآن و دعا و نیایش .

مقادیر زیاد کتب و کتابچه و تراکت ، و هرگونه محصول فرهنگی. پیرامون امام زمان و فرهنگ مهدویت غیبت ، و انتظار ظهور . با محتوای مناسب به زبانهای خارجی در موضوعات مذکور .

انواع کتیبه و سیاهپوش
انواع فایل ، فلش ، سی دی
تعدادی لپ تاپ و تبلت و گوشی اهدایی یا امانی برای موکب ها .
انواع متون ترجمه شده و چاپی
تابلوها و کتیبه ها و بنرهای فرهنگی و تبلیغی و راهنما .

ب: نیازمندیهای خدماتی و فنی .
اسپیس و تجهیزات برای احداث ۲۰ غرفه علمی و فرهنگی ۱۲ متر مربعی .
خرید اینترنت و نصب تجهیزات مودم و وای فای .
ملزومات خدمات آموزشی ، فرهنگی ، تبلیغی ، عبادی ،
نوشت افزار و امکانات چاپ و پرینت و تابلو سازی و خوشنویسی و نوشتارهای راهنما . و بنرهای اعلانات و تبلیغات .
کرایه ۳۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس برای اعزام زمینی گروهها ، و چارتر هواپیما .

ج : نیازمندیهای عمرانی و پشتیبانی و آماده سازی موکب ها .
۲۰۰۰متر مربع موزاییک
۳۰۰ متر مربع کاشی و سرامیک
سیمان و سیمان سفید و گچ و پودر سنگ و رنگ ساختمان مقادیر زیاد .
موتور برق ۲۵۰ کاوا دیزلی و مخزن گازوئیل .و پمپ آب قوی ، و مه پاش.
۲۰ رول موکت ، ۱۰ دستگاه چادر اجتماعی بزرگ ، ۳۰۰۰ تشک و پتو سبک مسافرتی . و ۳هزار متر مربع سایه بان گلخانه ای .

تعدادی ماشین لباسشویی
تعدادی یخچال و آب سرد کن
تعدادی جعبه های شارژ موبایل .

۲۰۰۰ متر مربع اسپیس یا داربست.
۲۰۰۰ متر مربع برزنت کتانی .
۳۰ عدد میز سبک تحریر و دویست عدد صندلی پلاستیک یا فایبر گلاس .
سه دستگاه سیستم صوتی
سه دستگاه پرژکشن قوی
۱۵ دستگاه کولر آبی ثابت و ۱۰ دستگاه کوچک و پرتابل.
۲۵ دستگاه پنکه سقفی و پایه دار
مخازن بزرگ آب وگازوئیل ،
۶ دستگاه کولر گازی ۳۸ هزار
۳ دستگاه تلویزیون ۵۲ اینچ به بالا
انواع سیم و کابل و کلید و پریز و لوازم برق کشی
انواع لوله آب و لوازم لوله کشی
انواع شیر آلات . و اتصالات.
۲۰ عدد سنگ کاسه توالت و ۲۰ عدد علمک و لوازم دوش حمام و ۱۰ عدد سینک روشویی .

۲۵ تن مرغ ، ۱۵ تن سیب زمبنی و پیاز و ۱۰ تن آرد ،۱۰۰ حلب روغن خوراکی. گاو و گوسفند زنده و شتر دهها راس .
۵ تن مواد شربت و شیره شکر
۵۰۰ هزار عدد انواع ظرف و لیوان یکبار مصرف .
رب گوجه و ادویه جات و نمک و حبوبات مقادیر زیاد .
انواع بیسکویت و شکلات و تنقلات و پذیرایی بین وعده و نوشیدنی های خنک ، هندوانه و بستنی و …

اقلام اهدایی و نذورات فاسد نشدنی از هم اکنون دریافت و انبار میشود ، تا تدریجا” با همکاری ستاد اربعین ارسال گردند .

شماره حساب برای دریافت وجوه نقدی نیز متعاقبا” اعلام خواهد شد .

برای مشارکت در تامین اقلام و نیازهای مواکب ، همه روزه در وقت اداری با تلفن دفتر مجمع تماس بگیرید .

۰۲۵-۳۷۷۱۳۷۷۳

۰۰۹۸-۹۱۹۲۵۳۰۲۵۰

الله ولی التوفیق

مجمع جهانی شیعه شناسی

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.